Een Kunstkijk workshop wordt ‘op maat’ samengesteld afhankelijk van jouw wensen en het gepaste leerniveau. De workshop is bedoeld voor zowel het primair-, voortgezet-, middelbaar beroeps- als het hoger onderwijs maar kan ook op particuliere basis plaatsvinden in het museum, op school, bij kunst in de openbare ruimte of anders. Zo’n workshop bestaat naar keuze uit Slow Looking werkvormen als Visible- & Artful Thinking en of Art-Based Learning

Ook het geven van een gastcollege over Slow Looking ter introductie en oefening van Visible- & Artful Thinking en of Art-Based Learning voor museumdocenten/ educatoren/ leraren en andere geïnteresseerden behoort tot de mogelijkheden. Zo’n gastcollege wordt onder deskundige begeleiding geïntroduceerd, geoefend en geëvalueerd. Zo worden nieuwe handvatten aangereikt en deskundigheid bevorderd binnen jouw team. 

Als artist educator ben ik als bevoegd docent beeldende kunst en vormgeving kunsthistorisch en kunstbeschouwelijk onderlegd. Daarnaast heb ik een Master Kunsteducatie doorlopen en ben ik in het bezit van een Art-Based Learning certificaat (Cultuur College Oost).

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de Kunstkijk workshop en of gastcollege rondom Slow Looking neem dan gerust contact op.


logo kunstkijken website
Patrick Verhoeven
KvK-nummer: 66677823

Maurits Lijnslagerstraat 244
5625 BP Eindhoven
Tel: 0613920064

Copyright ©2024 Patrick Verhoeven